Šibenski rotarijanci u akciji “Božićni most” darovali hranu, potrepštine i novac

Rotary klub Šibenik uspješno je priveo kraju svoju najdugovječniju i najvrijedniju akciju ,,Božićni most” u kojoj su ove godine za 15 siromašnih obitelji u Šibensko-kninskoj županiji darovali hranu, potrepštine i novac. Ističu kako u teškim vremenima cijela zajednica ima obvezu pokazati još više solidarnosti. a to naši Šibenčani velikoga srca znaju najbolje. 

Zahvaljujemo stoga posebno sugrađanima, donatorima te trgovačkom lancu ,,Djelo” koji su omogućili da ova akcija zaživi i živi i dalje. U ovim neizvjesnim i izazovnim vremenima za svih nas, uspjeli smo sakupiti vrijedne donacije – prehrambene I higijenske , koje su naši sugrađani ostavljali u košaricama postavljenim u dućanima ,,Djelo”, a našla se tu i pokoja igračka za malodobnu djecu.” -ističu u Rotary klubu Šibenik.

Vrijedne pakete članovi RC Šibenik odnijeli su osobno na adrese 15 najpotrebitijih obitelji po izboru Centra za socijalnu skrb, s ukupno 68 člana. Osim hrane i drugih potrepština sve potrebite obitelji dobile su i novčane priloge.

Slične objave