U Novalji održan trening za buduće Rotary lidere

Kao što to tradicija i pravila Rotary-a nalažu, već tradicionalno se u travnju održava trening edukacija za predsjednike Rotary klubova u nadolazećem mandatu. Trening organizira krovna nacionalna organizacija Rotary District 1913 Croatia, s brojnim predavačima iz Rotary zajednice. Ove, kao i prethodnih godina trening se održao u Hotelu Olea u Novalji.

Kao buduća predsjednica Rotary kluba Virovitica, u mandatu 2024./2025. na treninzima je sudjelova Mateja Vrbanić, čime je osigurala certifikat koji joj omogućuje obnašanje te dužnosti.

Rotary klub Virovitica ima tu čast da je bivša predsjednica kluba te trenutna asistentica guvernerke, Nataša Drvenkar, bila jedan od predavača čime je još jednom pokazala razinu svojeg zalaganja i predanosti rotarijanstvu.

U sljedećem mandatnom razdoblju Hrvoje Vampovac, također bivši predsjednik RC Virovitica, preuzima ulogu asistenta guvernera, čija je zadaća pružiti podršku i usmjeravati klubove na dodijeljenom području.

Ovo okupljanje bila je prilika za umrežavanje, razmjenu iskustva te inspiraciju za buduće akcije kluba koje će doprinijeti zajednici.

Za sve buduće akcije i događanja pratite Facebook Rotary kluba Virovitica, a prvi na redu je event “Velike priče iz maloga grada” koje će ugostiti Miodraga Šajatovića iz Lidera.

Slične objave