O nama

Vjerujemo u ono što radimo

Rotary Club Virovitica prepoznatljiv je po svom humanitarnom radu kako kroz služenje profesijom u sredini u kojoj živimo i radimo, tako i u uvažavanju potreba mladih i organiziranju brojnih predavanja, kulturnih, znanstvenih, gospodarskih i sportskih druženja. Jedan smo od najmlađih Rotary klubova u Republici Hrvatskoj.

Klub broji 20 članova, a uz međusobne kontakte i prijateljstva koja ostvarujemo, stojimo na raspolaganju zajednici u kojoj živimo promovirajući kriterij izvrsnosti, miroljubivost i filantropiju.

Uspješne priče

Otkrijte više o onomu što radimo

Događanja

Zavirite u naš kalendar događanja

Uprava kluba

Radom našeg kluba upravljaju članovi koji se ističu svojim kompetencijama i osobnošću. Uprava je izvršno tijelo Kluba, a izabire se iznova za svaku rotarijansku godinu (srpanj-lipanj). Članovi uprave prenose Rotary načela, brinu se da svaki član ispunjava barem minimum klupskih obaveza i aktivnosti, te redovito planiraju i provode projekte od interesa za lokalnu zajednicu.

Hrvoje Vampovac

PRETHODNI Predsjednik

Sanja Sudar

predsjednik kluba

Mateja Vrbanić-Cah

tajnik i Rizničar

Dr.sc. Nataša Drvenkar

Asistent guvernera


Što je Rotary?

Čovjek i njegovo dobro u središtu su razmišljanja i djelovanja rotarijanaca. Svrha Rotaryja je pomaganje u svakodnevnom životu. Rotarijanci nastoje da ljudi svih boja i rasa, religija i vjeroispovijesti, političkih opredjeljenja i svjetonazora, postanu velika i sretna obitelj za čiju se dobrobit isplati raditi i žrtvovati, a to se ostvaruje kroz sljedeće vrijednosti: